Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Viorel Hrebenciuc, in vizorul inspectorilor ANI

Viorel Hrebenciuc, in vizorul inspectorilor ANI

Autor:

Fostul parlamentar social-democrat a intrat in vizorul inspectorilor Agentiei Nationale de Integritate, in privinta unei sume de circa 42.000 de euro din avere, suma despre care reprezentantii ANI au anuntat ca nu ar putea fi justificata.

 

VDREL HREBENCIUC FANE 10 300x271 Viorel Hrebenciuc, in vizorul inspectorilor ANIMai precis, ANI informeaza ca “a constatat existenta unei diferente nejustificate, in cuantum de 189.813,75 Lei (aprox. 42.511,48 Euro), intre averea dobandita si veniturile realizate impreuna cu familia, in perioada exercitarii mandatului, de catre HREBENCIUC VIOREL, fost deputat in Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor”.

Ca urmare, inspectorii ANI au sesizat Curtea de Apel Bucuresti, mai precis Comisia de cercetare a averilor din cadrul CAB, pentru a face un control in acest caz, se mai precizeaza in comunicatul ANI. In tot acest timp, fostului deputat Viorel Hrebenciuc i s-a adus la cunostinta ca in cazul sau s-a demarat aceasta procedura evaluatorie, iar fostul om politic in varsta de 62 de ani a ales sa depuna “la dosarul de evaluare un punct de vedere”.

Va reamintim ca Hrebenciuc Sr. a ajuns si in atentia procurorilor DNA, care l-au trimis in judecata intr-unul dintre dosarele “ANRP”, in care s-au facut cercetari in privinta unor retrocedari de padure.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!