AcasăOldVideanu, din nou in fata procurorilor

Videanu, din nou in fata procurorilor

O noua saptamana, o noua vizita pentru Adriean Videanu, la Directia de Investigare a  Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, tot in dosarul „Romgaz-InterAgro”, cunoscut si drept „Gaze Ieftine”.

De aceasta data „vizita” fostului primar al Capitalei ar fi fost chiar la cererea sa, din cate a tinut sa mentioneze Videanu insusi, la intrarea in sediul DIICOT, potrivit romaniatv.net. Mai precis, fostul membru al Guvernului  a sustinut ca ar fi descoperit o serie de inadvertente in materialul de urmarire penala, astfel ca isi doreste sa dea o declaratie lamuritoare. „La solicitarea mea de a da o declaratie am venit astazi. Pentru ca am vazut in materialul de urmarire penala foarte multe erori, foarte multe inadvertente si cred ca declaratia mea va lamuri toate aspectele”, a afirmat Videanu, citat de aceeai sursa.

Va amintim ca zilele trecute, la iesirea de la audieri, fostul ministru al Economiei preciza ca procurorii l-au anuntat asupra schimbarii incadrarii juridice in cazul sau, dispunand urmarirea penala in dosarul amintit, in care era suspectat de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare. O zi mai tarziu, la DIICOT avea sa ajunga si patronul InterAgro, afaceristul Ioan Niculae, aflat in acest moment in regim privativ de libertate.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger