AcasăOldVicele CJ Prahova, in fata procurorilor DNA

Vicele CJ Prahova, in fata procurorilor DNA

UPDATE 1 S-au aflat detalii cu privire la motivele care i-au facut pe procurori sa decida punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a lui Radu Ionescu, pe care il acuza de luare de mita.

Din comunicatul DNA rezulta faptul urmatoarele aspecte mentionate in ordonanta procurorilor:

„In cursul lunii noiembrie 2006, inculpatul Ionescu Cezar Liviu Radu, in calitate de vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, a pretins si primit de la un om de afaceri (denuntator in cauza) un autoturism marca Volkswagen Golf, in valoare de 22.347 euro, in scopul de a sprijini societatea acestuia din urma referitor la derularea unor contracte de lucrari incheiate cu Consiliul Judetean Prahova si efectuarea la timp a platilor aferente.

Autovehiculul in cauza a fost primit prin intermediul unei alte firme care, in perioada 22.12.2006 – 11.05.2009, a achitat ratele de leasing din sumele virate de societatea omului de afaceri, in baza unui contract fictiv incheiat intre cele doua societati”.

UPDATE: Procurorii anticoruptie au dispus retinerea vicepresedintelui CJ prahovean, pentru acuzatia de luare de mita. La finele audierilor, barbatul iesind incatusat din sediul teritorial al DNA Ploiesti si urcand intr-o masina, alaturi insotit de anchetatori.

–––––

Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Prahova a ajuns in fata procurorilor anticoruptie ploiesteni. Ionescu este audiat la aceasta ora.

Asadar, programul lui Radu Ionescu din prima zile a lunii martie a ajuns sa includa si o vizita la sediul teritorial al DNA-ului.

La intrarea in cladirea in care se afla sediul anchetatorilor anticoruptie ploiesteni, vicepresedintele Consiliului Judetean Prahova a ales sa nu faca declaratii. Ramane de vazut daca la plecare va alege sa faca vreo precizare cu privire la motivele pentru care a ajuns, marti, la DNA.

 

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger