AcasăOldVesti rele despre vremea din zilele urmatoare: scad temperaturile si apar din...

Vesti rele despre vremea din zilele urmatoare: scad temperaturile si apar din nou ploile si ninsorile, la munte

Dupa o prima zi a saptamanii cu vreme frumoasa – soare placut si temperaturi specifice perioadei calendaristice in care ne aflam, vestile pe care le primim de la meteorologi despre ultima perioada a celei dintai luni de primavara nu sunt deloc bune.

In doar cateva cuvinte, aflam ca temperaturile vor scadea, vom avea din nou nevoie de umbrele si pelerine de ploaie, pentru ca vor reaparea precipitatiile, dar si ca locuitorii aflati in zonele montane vor scoate de la naftalina manusile si fularele, odata ce revin ninsorile.

Prin intermediul unei informari meteo, facuta publica de catre reprezentantii ANM, luni la pra 15, descoperim ca de marti dimineata, de la ora 9, vremea schimba complet foaia.

Sunt anuntate precipitatii in toata tara – ploi, intr-o prima faza, mai insemnate in cursul zilei de miercuri, in sudul, estul si centrul Romaniei, dar si in zonele de deal, unde se pot cumula chiar si peste 30 l/mp, pentru ca din noaptea de miercuri spre joi sa apara precipitatii mixte in Transilvania- in estul si sud-estul regiunii, precum si in nordul Moldovei. De asemenea, vor aparea si ninsori, in zona montana, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie explicand ca vor fi mai insemnate cantitativ in Carpatii de Curbura si in Meridionali.

Mai mult, pana in seara zilei de joi, 24 martie, la ora 18, cand expira aceasta informare, specialistii de la ANM se asteapta sa apara in peisaj si vantul, in mare parte din regiunile tarii si in special miercuri.

Si, desi multi ar putea spera ca lucrurile sa fie cat de cat placute, macar din punct de vedere al temperaturilor, daca de ploi nu scapam, lucrurile nu par tocmai optimiste. „Valorile termice diurne vor fi in scadere, caracterizand, in cea mai mare parte a tarii, o vreme rece pentru ultima decada a lunii martie”, mentioneaza meteorologii, la finele informarii date publicitatii luni dupa-amiaza.

sursa foto: impactbuzoian.ro

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger