Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Verificari si arestari dupa atacul de la Londra

Verificari si arestari dupa atacul de la Londra

Autor:

In timp ce medicii se ocupa de ingrijirea zecilor de raniti care au ajuns in spitale, dupa incidentele din ziua precedenta, din zona Parlamentului britanic, investigatorii londonezi desfasoara diverse actiuni pentru a scoate la lumina toate conditiile in care a avut loc atacul.

 

atac2 720x381 Verificari si arestari dupa atacul de la LondraAstfel ca s-au facut deja mai multe raiduri, in Birmingham, proceduri urmate, pana la momentul de fata, de 7 arestari, din cate anunta BBC. “Actiunile, desfasurate atat in Birmingham, cat si in Londra, dar si in alte zone ale tarii continua”, a asigurat un oficial local care se ocupa de ancheta.

E important de precizat faptul ca pana la momentul de fata, anchetatorii britanici merg pe ipoteza faptului ca atacatorul – care a murit, dupa ce a fost impuscat de oamenii legii – “a actionat singur” si ca “a fost inspirat de terorismul international”.

Va amintim ca in incidentele de miercuri au fost raniti si doi romani, alaturi de alte peste 30 de persoane, de diferite nationalitati, dar si ca, din pacate, trei persoane, in afara atacatorului, au pierit. Printre cei care au decedat se numara si politistul injunghiat de suspectul care, anterior, daduse cu masina peste mai multe persoane aflate in apropierea Parlamentului de la Londra.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!