AcasăOldVerificari la persoane banuite de inselaciune si evaziune in domeniul comertului cu...

Verificari la persoane banuite de inselaciune si evaziune in domeniul comertului cu carne

O actiune comuna a politistilor ieseni si bihoreni, desfasurata joi, vizeaza activitatile a cinci societati comerciale cu activitate in domeniul alimentar, respectiv care se ocupa cu importul de carne din spatiul intracomunitar, respectiv din Ungaria.

Mai precis, conform IPJ Iasi, oamenii legii din judetul amintit, avand sprijin din randul reprezentantilor legii bihoreni, fac cinci verificari – patru dintre ele in orasul Salonta si cealalta in Oradea, la suspecti de evaziune ficala si inselaciune.

Mai exact, in vizorul oamenilor legii au intrat trei persoane, banuite de comiterea infractiunilor amintite, si despre care politistii ieseni sustin, intr-un comunicat, faptul caca „nu ar fi inregistrat sau ar fi inregistrat fictiv in actele contabile operatiunile economice desfasurate, in domeniul importurilor intracomunitare de carne, cauzand un prejudiciu de peste 1.500.000 de lei”.

Odata verificarile pe teren incheiate, la sediul politiei locale urmeaza sa ajunga opt persoane suspectate in prezenta cauza. Acestea din urma vor fi audiate de catre politistii care instrumenteaza cazul.

121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger