AcasăOldUPDATE: Cel de-al treilea parasutist ranit in accidentul de la Clinceni, readus...

UPDATE: Cel de-al treilea parasutist ranit in accidentul de la Clinceni, readus la viata dupa zeci de minute de resuscitare

UPDATE: Parasutistul a fost readus la viata, dupa ce inima i s-a oprit, in cursul diminetii. S-a intamplat in urma unor eforturi dramatice ale specialistilor de a-l mentine pe instructorul de parasutism printre cei dragi lui, la capatul a 40 de minute de resuscitare, anunta B 1 TV. Desi initial vestile anuntate despre starea sa erau sumbre, e important de precizat ca instructorul inca se lupta pentru viata sa, sub supravegherea atenta a specialistilor de la Floreasca, starea unicului supravietuitor al accidentului de la Clinceni fiind foarte grava.

Informatiile in acest caz au fost contradictorii. Potrivit Digi24, anuntul trist venise dimineata, de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unitate medicala la care a fost transportat, in cursul zilei trecute, cu un elicopter, tanarul pasionat de salturi cu parasuta. De altfel, inca de la internare, specialistii anuntasera ca starea lui e grava, ca suferise traumatisme craniene si abdominale, fiind dus de urgenta in sala de operatie, doctorii facand tot ce le-a stat in putinta pentur a-l ajuta sa-si revina.

Este vorba despre barbatul care sarise cu parasuta in tandem cu tanara handbalista care, duminica dimineata, alesese sa faca in premiera, un astfel de salt. Femeia a murit, in cursul dupa-amiezii trecute, la Spitalul Universitar, in ciuda eforturilor medicilor de la aceasta unitate medicala pentru a o mentine in viata.

In acelasi accident a mai pierit un barbat, in varsta de circa 40de ani, al carui deces a fost anuntat la scurta vreme de la tragedie.

Cauzele care au dus la producerea accidentului sunt anchetate de specialisti. Se ia in calcul varianta ca, din motive neelucidate inca, parasutele sa se fi incurcat in aer, iar cei trei sa fi cazut in gol de la zeci de metri inaltime, lovindu-se cu viteza de sol.

sursa foto: bzv.ro

452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger