AcasăOldUn tanar politist si-a gasit sfarsitul, in Capitala, dupa ce a cazut...

Un tanar politist si-a gasit sfarsitul, in Capitala, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa

Familia, apropiatii, dar si colegii sunt ingroziti de modul in care a pierit un tanar politist de la Brigada Rutiera din Capitala.

Agentul circula, seara trecuta, pe o motocicleta a Politiei, pe un bulevard din Capitala. La un moment dat, din cauze neclare inca, omul legii a ajuns sa cada cu tot cu motorul pe care se afla, in plina misiune, intr-o groapa destul de adanca, sapata in asfalt, pentru anumite lucrari la instalatia de gaze.

Totul s-a intamplat pe Calea Stirbei Voda, dupa caderea intunericului. Din cate se pare, desi, conform Stirilor Pro TV, groapa respectiva ar fi fost semnalizata si marcata cu un gard, omul legii nu a mai putut evita caderea in gol, care i-a provocat traumatisme grave.

Transportat de urgenta la spital, agentul in varsta de doar 28 de ani si care lucra din 2007 la Brigada Rutiera a Capitalei a fost preluat de medicii de la Universitar, care au facut eforturi sa-l salveze. Din pacate, incercarile lor au fost zadarnice. Organismul tanarului a cedat, specialistii fiind nevoiti sa constate decesul tanarului reprezentant al legii.

O ancheta demarata in acest caz va stabili conditiile in care s-a produs tragedia care a indoliat familia agentului, dar si Politia Rutiera.

sursa foto: redesteptarea.ro

438 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger