AcasăOldUn secretar de stat a demisionat din Ministerul Educatiei ca urmare a...

Un secretar de stat a demisionat din Ministerul Educatiei ca urmare a unei declaratii

O declaratie in care a ales sa foloseasca termeni iesiti din tipare, avand in vedere ca este vorba despre un oficial al Ministerului Educatiei, l-a lasat fara post. Vasile Salaru, secretarul de stat pentru invatamant preuniversitar in cadrul MEC, a ales sa-si paraseasca functia din institutia condusa de Sorin Cimpeanu, ca urmare a unor afirmatii plastice facute deunazi.

Salaru a ales sa-si depuna demisia, dupa ce a fost citat, facand, in cadrul unei conferinte de presa, o serie de afirmatii controversate, in privinta orelor de consiliere din scoli (fostele ore de dirigentie-n.r). Mai precis, oficialul din minister, citat de Ziarul de Iasi, considera ca fetele ar trebui sa invete, de exemplu, in cadrul unor cursuri de maniere elegante, sa mearga „pe tocuri, cu spatele drept si pieptul bombat”.

Vestea ca Salaru paraseste echipa ministeriala, la aproape un an de cand ocupa aceasta functie, a fost confirmata, intr-om interventie in direct la Digi 24, de catre insusi seful acestei institutii.

sursa foto: mondonews.ro

 

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger