AcasăOldUn pompier a murit in misiune, in timpul unui incendiu la o...

Un pompier a murit in misiune, in timpul unui incendiu la o fabrica din Jilava

Zi extraordinar de grea pentru breasla pompierilor. Un membru al marii familii a salvatorilor a pierit, in timpul unei interventii.

Este vorba despre un pompier in varsta de doar 35 de ani, pe care o placa de beton l-a surprins in cadere. Vestea a cazut ca un trasnet asupra colegilor, inclusiv a purtatorului de civant al ISU Bucuresti, care a oferit, printre lacrimi, detalii despre misiunea care i-a adus sfarsitul pompierului.  „E un moment greu pentru noi pompierii și pentru familia unuia dintre ei. Are 35 de ani și a decedat astazi (luni-n.r). O placa de beton a cazut peste el, era pe direcția de propagare a incendiului, in momentul in care o portiune din placile beton s-au prabusit. Era o echipa din cel putin 4. (…) Din cauza temperaturii ridicate, a arderii generalizate din interior, s-a prabușit placa peste acesta”, a precizat Daniel Vasile.

Tanarul a mentionat ca salvatorii, colegii barbatului, ar fi incercat sa il strige. Din pacate, nu a fost chip sa il poata salva cineva. Socul salvatoriloe care au intervenit in numar mare la incendiul izbucnit, la primele zile, la o fabrica de incaltaminte din Jilava, e cu atat mai mare, cu cat nimeni nu se astepta la acest deznodamant tragic, mai ales ca, din cate a precizat reprezentantul ISU,  pompierul respectiv era la „o distanta de siguranta”.

Va mai spunem ca la locul interventiei au ajuns mai multe autospeciale cu apa si spuma, dar si ambulanta si masini de politie. Cauzele izbucnirii focului urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete.

author avatar
Cristina Stefan
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger