AcasăOldUn parasutist a murit si alti doi au fost raniti, la Clinceni

Un parasutist a murit si alti doi au fost raniti, la Clinceni

Ultima zi a saptamanii a adus o veste cumplita in randul familiilor a trei parasutisti, dupa ce, in urma unui incident produs in timpul unui zbor, trei persoane – doi barbati si o femeie- s-au prabusit de la o inaltime considerabila, lovindu-se puternic de sol.

UPDATE: Victima tragediei de la Clinceni ar fi un barbat in varsta de 40 de ani, care ar fi pierit in urma unui stop cardiorespirator, potrivit Digi 24. Celalalt barbat, un tanar care a suferit rani grave, a fost transportat la spital dupe ce ar fi fost intubat.

––

In urma impactului violent, unul dintre parasutisti si-a pierdut viata. Colegii sai au suferit multiple traumatisme, starea unuia dintre ei fiind grava. Toate victimele nedoritului eveniment ce a avut loc dimineata, la Clinceni, au fost preluate de urgenta de catre medicii de la ambulantele sosite la locul accidentului si transportate la spital.

In accident a fost implicata si o parasuta tandem, de care erau prinse doua persoane – un barbat si o femeie. Se pare ca totul s-ar fi produs ca urmare a unei acrosari in aer, incidentul facandu-i pe parasutisti sa nu-si mai poata controla echipamentul de zbor.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger