AcasăOldUn colet suspect a dus la evacuarea unui aeroport francez

Un colet suspect a dus la evacuarea unui aeroport francez

Primele ore ale zilei au adus verificari minutioase in incinta aeroportului Toulouse-Blagnac, situat in sudul Frantei. Alarma s-a dat la exact o zi de la producerea deflagratiilor de pe aeroportul din Bruxelles, soldate cu zeci de morti si raniti.

Descoperirea a ceea ce oficialii aerogarii au precizat a fi fost un „pachet suspect” la terminalul „Plecari” a pus pe jar reprezentantii aeroportului, fortele de ordine – politisti de frontiera si jandarmii din cadrul serviciilor de transport aerian intervenind pentru a face verificarile de securitate impuse in astfel de situatii, in vederea elucidarii oricarei suspiciuni in privinta unui potential pericol.

Alarma s-a dat in aceasta dimineata, iar dupa cercetarile minutioase facute in incinta, aeroportul Toulouse- Blagnac a fost redeschis, iar cursele aeriene reluate progresiv. Trebuie precizat, insa, ca reprezentantii aeroportului au anuntat ca se asteapta sa apara intarzieri in orarul zborurilor, aspect confirmat si de orarul curselor, afisat pe site-ul aeroportului.

Emotiile celor prezenti in aceasta dimineata la aeroport- fie ca esta vorba despre pasageri sau angajati – au fost cu atat mai mari, cu cat alerta a venit la doar o zi de la atacurile sangeroase care au indoliat Belgia si au ingrozit o lume intreaga. Cel putin 30 de oameni au pierit. De asemenea, peste 230 au fost raniti – printre ei si patru romani- in urma celor doua atacuri de la aeroportul belgian, dar si de la statia de metrou Maelbeek, situata in cartierul european din Bruxelles.

foto: captura twitter.com/aeroport_tls

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger