AcasăOldUn camion a dat peste un grup de oameni in capitala Suediei

Un camion a dat peste un grup de oameni in capitala Suediei

Informatii de ultima ora indica faptul ca mai multe persoane au fost ranite dupa ce un vehicul de mari dimensiuni a lovit un grup de oameni, intr-o zona pietonala din capitala suedeza Stockholm.

UPDATE: Din cate noteaza presa internationala, politia locala ar avea un suspect in cazul incidentului din capitala suedeza. Pana la momentul de fata nu s-au facut precizari oficiale despre eventuale retineri in acest caz, desi s-a vehiculat ca s-ar fi facut astfel de pasi.

UPDATE 6: Politia sfatuieste oamenii sa evite zona centrala a orasului.

[youtube]Ccul1ubHn8E[/youtube]

UPDATE 5: Au aparut primele declaratii oficiale despre incidentul din capitala Suediei. „Toate (semnele-n.r) indica spre un act de natura terorista”, a declarat premierul Stefan Lofven in fata presei, citat de thelocal.se.

Incident Stockholm. Ambasada romana verifica daca sunt romani afectati

Imagini in direct de la locul incidentului: [youtube]wbcGCWC0QSg[/youtube]

UPDATE 4: Conform thelocal.se, firma careia ii apartine camionul a anuntat ca vehiculul ar fi fost furat de o persoana neidentificata, in momentul in care masina a fost oprita in zona unui restaurant, catre care soferul angajat de drept facea o livrare de produse.

UPDATE 3: Politia suedeza confirma, intr-un comunicat, faptul ca sunt mai multe persoane ranite, fara sa faca publice un bilant provizoriu. Totodata, aceeasi sursa anunta ca se verifica varianta ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma.

UPDATE 2: Presa locala vehiculeaza ipoteza ca ar fi vorba despre trei decese, ca urmare a accidentului.

Camionul s-a oprit la parterul unei cladiri aflate in apropierea unui centru comercial. Din imaginile surprinse la fata locului se pot observa oameni fugind speriati din zona in care s-a produs incidentul.

[youtube]OZw9MGD1hTA[/youtube]

UPDATE: Conform presei suedeze, aplelul de urgenta care anunta incidentul a fost primit la ora locala 14 si 53 de minute. Incidentul a avut loc in zona arterei pietonale Drottninggatan.

Pana la momentul de fata nu se cunsc cifre exacte in privinta persoanelor vatamate. Si nici nu e clar daca a fost vorba despre un accident rutier sau nu. Oamenii legii s-au ferit sa faca aprecieri in privinta unei eventuale intentii de natura terorista.

[youtube]mi2DB9l0VGE[/youtube]

[youtube]SSZcw6LgKF4[/youtube]

–-

La fata locului au ajuns deja mai multe masini ale salvarii si pompierilor, zona fiind izolata, din cate anunta presa internationala.

Din pacate, incidentul are loc chiar in ziua in care s-a aflat ca tanara romanca ranita in atacul produs in 22 martie la Londra a pierit.

author avatar
Cristina Stefan
270 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce zice Donald Trump pe 20 februarie 2017 …”priviţi ce s-antâmplat aseară în Suedia”..chestia e că in momentul ăla nu se intâmplase nimic in Suedia si toată lumea incepe să râdă de Trump, ironii pe net, chiar si prim ministru suedez face glumite…”„oare ce a fumat preşedintele Statelor Unite?”
    Insă Trump e vizionar si Trump are intotdeauna dreptate (Dumnezeu in ceruri, Trump pe pâmânt”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger