AcasăOldUn bucurestean s-a ales cu dosar penal, din cauza unor tigari

Un bucurestean s-a ales cu dosar penal, din cauza unor tigari

Chiar in ziua in care au intrat in vigoare prevederile Legii antifumat, un tanar din Capitala a ajuns sa aiba probleme cu legea, din cauza unor tigari.

Nu va ganditi, insa, ca nu a respectat controversata lege. In cazul sau, problema constatata de oamenii legii are legatura cu un alt aspect, chiar daca e legat tot de tigari. Mai precis, politistii ilfoveni anunta, vineri, ca bucuresteanul in varsta de 39 de ani, care conducea, deunazi, o autoutilitara, din directia Capitalei, spre orasul teleormanean Alexandria, a fost oprit in trafic, pe raza localitatii ilfovene Bragadiru, pentru un control.

In urma verificarii autovehiculului, oamenii legii au gasit 39.500 de tigari, de marci diferite, dar pentru care, din cate mentioneaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, intr-un comunicat, soferul nu ar fi avut acte care sa le ateste provenienta.

Ca urmare a celor constatate, politistii au decis sa confiste tigarile, sa indisponibilizeze autoutilitara si sa deschida un dosar penal pe numele soferului, care este cercetat pentru contrabanda cu tigari, mai precis pentru „detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false”.

sursa foto: Politia Romana

424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger