Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Un barbat a cazut in gol de la mare inaltime, pe un santier din Capitala

Un barbat a cazut in gol de la mare inaltime, pe un santier din Capitala

Autor:

Un muncitor si-a gasit sfarsitul chiar la locul de munca. Nenorocirea a avut loc in aceasta dimineata.

 

salvare 350x224 Un barbat a cazut in gol de la mare inaltime, pe un santier din CapitalaAccidentul a avut loc in jurul orei 10, dupa cum anunta B 1 TV, pe un santier din Bucuresti, in care se lucreaza la constructia unui bloc.  Din cauze neclare inca, omul a picat in gol, in ceea ce pare a fi putul liftului viitorului imobil.

Martorii care au asistat neputinciosi la drama omului au chemat degraba ambulanta, pentru ca medicii sa ii acorde victimei – un barbat in varsta de circa 50 de ani – ajutor de specialitate. Din pacate, insa, leziunile suferite de barbat, in urma caderii in gol de la o inaltime de aproximativ 20 de metri au fost atat de grave, incat barbatul nu a supravietuit impactului cu solul. Eforturile de a-l readuce la viata au fost sortite esecului.

Pe langa medicii de la Salvare, in zona au ajuns si politistii, care au izolat perimetrul si au inceput masuratorile si ancheta mentina sa elucideze conditiile in care si-a gasit muncitorul sfarsitul. Totodata, oamenii legii urmeaza sa stea de virba atat cu colegii barbatului, cat si cu sefii sai.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!