AcasăOldUn avion militar s-a prabusit intr-o zona rezidentiala: peste 40 de morti...

Un avion militar s-a prabusit intr-o zona rezidentiala: peste 40 de morti (IMAGINI SOCANTE)

Scene greu de privit in zona in care a avut loc, marti, un accident aviatic de proportii.  Operatiunea de salvare declansata la scurta vreme dupa ce autoritatile indoneziene au aflat de tragedie a scos la iveala zeci de trupuri fara viata.

Accidentul a avut loc in jurul pranzului, ora locala, intr-o zona rezidentiala din Medan, oras situat in zona de nord a insulei Sumatra. Iar pana la acest moment s-ar fi recuperat 49 de cadavre, anunta CNN. Numarul supravietuitorilor nu este cunoscut deocamdata. La fel cum nu se stie nici daca exista victime in randul localnicilor.

Din imaginile surprinse la scurta vreme de la producerea accidentului de catre presa locala, se poate observa ca in zona in care se afla epava aeronavei s-a produs un incendiu violent, dar si ca la locul incidentului s-au adunat foarte multe persoane, pe langa cadrele medicale si politistii care au raspuns solicitarii de a interventi de urgenta.

Avionul militar de tip Hercule decolase marti din capitala indoneziana si urma sa transporte echipamente de specialitate catre alte insule indoneziene, unde se aflau baze ale armatei.

Pana la aceasta ora nu sunt clare, asadar, doua aspecte esentiale: nici numarul exact al persoanelor aflate in aparatul de zbor si nici cauza care a dus la prabusirea aeronavei.

Se speculeaza ca la momentul in care a plecat in cursa, la bord se aflau peste 100 de persoane, insa, potrivit presei internationale, pana sa ajunga in zona in care avionul s-a izbit de sol, a mai facut doua opriri, deci sunt sanse ca in clipa in care s-a prabusit, avionul sa fi avut la bord un alt numar – mai mic sau chiar mai mare- de pasageri fata de prima decolare.

[youtube]g6Dpp1gCdrw[/youtube]

[youtube]ZD4LAn5wrIY[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger