AcasăOldUn an de la tragedia din Apuseni. Rudele si apropiatii ii pomenesc...

Un an de la tragedia din Apuseni. Rudele si apropiatii ii pomenesc pe Adrian Iovan si Aura Ion

Sambata a fost o zi grea pentru familiile si cunoscutii celor doua victime ale accidentului aviatic produs in urma cu un an, pe 20 ianuarie. Preotii au oficiat slujbe de pomenire in memoria regretatului pilot Adrian Iovan si a studentei Aurelia Ion, Aura, cum ii spuneau cei dragi.

S-au aprins lumanari, s-au adus flori si s-au varsat lacrimi, cu gandul la cei doi disparuti. Desi au pierit in cumplitul accident aviatic, sunt si vor ramane prezenti pentru totdeauna in sufletele si in memoria apropiatilor. In timp ce fost sotie a experimentatului aviator, Romanita Iovan, si-a dorit ca parastasul la implinirea unui an de la moartea acestuia sa fie tinut chiar la locul tragediei, in Muntii Apuseni, familia – parintii, surorile si fratele – Aurei au fost prezenti, sambata, la cimitirul Ghencea, din Capitala, unde a fost oficiata ceremonia in memoria tinerei studente la Medicina.

Anul trecut, pe 20 ianuarie, avionul in care se aflau Adrian Iovan, Aura Ion, precum si mai multi medici care se indreptau catre Oradea s-a prabusit intr-o zona montana inalta, in conditii de vreme rea. Echipele de salvare au ajuns la locul in care era epava aparatului de zbor dupa mai multe ore de cautari. Din pacate, pentru Aura Ion si Adrian Iovan a fost prea tarziu.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger