AcasăOldUdrea confirma ca a facut o plangere la CSM

Udrea confirma ca a facut o plangere la CSM

UPDATE: Udrea a confirmat, in urma cu scurt timp, faptul ca a facut o plangere, invocand aspectul „purtarii in catuse” in fata presei, in perioada in care a fost arestata, drept sustinerea a nemultumirii sale.

Cat priveste sesizarea adresata CSM, la adresa „unor” procurori, Udrea a declarat ca a facut, intr-adevar, un nou demers catre acest for, invocand anumite „presiuni” care s-ar face, de a da declaratii impotriva sa, in cazul unor persoane „chemate la DNA”. Noua sesizare a aparut dupa ce precedenta a fost clasata, a mai spus Udrea. „Nu este despre ceea ce s-a intamplat in  ‘Gala Bute'”, a lamurit deputatul.

 

Despre fostul ministru s-a aflat, vineri, in ziua in care s-a prezentat la Instanta Suprema, la primul termen al judecarii, pe fond, a dosarului „Gala Bute”, in care este acuzata de coruptie, ca a decis sa faca o plangere la adresa procurorului de caz.

Mai precis, potrivit B 1 TV, Udrea are in plan sa depuna, prin intermediul aparatorilor sai legali, o plangere la Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) care il vizeaza pe procurorul DNA care a instrumentat cauza sa, in dosarul care a ajuns in instanta.

Conform aceleiasi surse, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului se considera nedreptatita, drept urmare o acuza faptul pe procuroarea de caz de „exercitarea functiei cu rea credinta”.

De altfel, in prima parte a zilei, inainte de a intra in sala de judecata, Udrea a precizat ca nu se gandeste sa ia in calcul varianta procedurii simplificate, si ca vrea ca acuzatiile care o vizeaza sa fie demonstrate la proces. Mai mult, intr-un mesaj pe Facebook, fostul ministru lasa sa se inteleaga ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-si demonstra nevinovatia in fata magistartilor. „Fiti siguri ca ma voi apara cu toate armele, nu pentru ca ma consider in general un politician fara greseli ci, pentru ca acest dosar este proba justitiei de tip nou, in care delatiunea este suficienta in inculparea si arestarea unui om”, a mai sustinut Udrea.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger