AcasăOldUdrea, la Inalta Curte: "Am fost 72 de zile arestata pentru ca...

Udrea, la Inalta Curte: „Am fost 72 de zile arestata pentru ca niste oameni, prinsi ca au luat bani, au spus..”

Atat Elena Udrea, cat si restul persoanelor pe care procurorii DNA le acuza de fapte de coruptie, in dosarul privind organizarea evenimentului sportiv din vara anului 2011 au ajuns, vineri, la Instanta Suprema, unde se judeca, pe fond, primul termen in acest dosar.

Pana sa intre in sala de judecata, respectiv cu putin inainte de ora 10, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului a lamurit faptul ca nu isi doreste ca aceasta cauza sa fie judecata prin procedura simplificata, pentru ca vrea ca acuzatorii sai sa demonstreze, in cadrul procesului, ca ea ar fi primit suma care i se imputa drept asa-zisa mita.

„In felul acesta, oricine care este prins ca greseste sau ca ia o spaga si spune: ‘I-am dat sefului’ are avantajul ca ramane in libertate si beneficiaza de reduceri de pedeapsa, conform Codului Penal. (…) Eu am fost 72 de zile arestata pentru ca niste oameni, prinsi ca au luat bani, au spus: ‘da, i-am luat, dar i-am luat pentru Elena Udrea’. Cred ca trebuie sa stea in proces sa demonstreze cum mi-au dat ei mie acei bani”, a precizat fostul membru al Guvernului.

Va reamintim ca, inca din timpul anchetei, s-a aflat ca o parte dintre fostii colaboratori ai Elenei Udrea au recunoscut, in fata oamenilor legii, ca ar fi luat bani, sustinand, insa, ca o parte din sume ar fi ajuns si la superiorul lor ierarhic din respectivul minister.

In acest dosar, in care mai sunt cercetati, printre altii, fostul sef al dfederatiei de Fix, rudel Obreja, dar si un alt fost ministru, Ion Ariton, Udrea este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

158 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger