AcasăOldUdrea, la Curtea Suprema. Contesta controlul judiciar pe cautiune

Udrea, la Curtea Suprema. Contesta controlul judiciar pe cautiune

Pentru ca ar vrea sa scape de aceasta masura impusa in cazul sau de catre procurorii anticoruptie in cel de-al treilea dosar in care a intrat in vizorul DNA, Elena Udrea a depus o contestatie fata de prelungirea controlului judiciar pe cautiune.

In acest sens, fosta sefa a PMP s-a prezentat, in prima parte a zilei, la Instanta Suprema, unde a ramas pret de cateva ore. „Sunt bine cu mine si cu perioada prin care am trecut”, a marturisit Udrea, inainte de a pleca de la Curtea Suprema. Zambitoare, fosta sefa de la Ministerul Turismului a parut si cat se poate de optimista. „Sa speram ca o sa fie o primavara frumoasa (…) pentru toata lumea”, a conchis deputata.

Ramane de vazut ce vor decide magistratii completului de drepturi si libertati al Inaltei Curti, care judeca azi aceasta solicitare, si daca fostul ministru scapa de cautiunea de cinci milioane de lei din dosarul „Hidroelectrica”, in care este acuzata de coruptie, suma al carei cuantum a fost garantat cu proprietati apartinand unei societati comerciale.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger