AcasăOldUdrea a ajuns la DNA, dupa votul din plenul Camerei, declarandu-se "pregatita...

Udrea a ajuns la DNA, dupa votul din plenul Camerei, declarandu-se „pregatita pentru declaratii”

Elena Udrea a ajuns la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, vineri dimineata, la doar doua zile dupa ce deputatii au votat, in plenul Camerei, cele trei noi cereri formulate de procurorii DNA in privinta sa.

Cel mai probabil, deputatul va fi instiintat despre acuzatiile care i se aduc in cel de-al treilea dosar deschis pe numele ei de catre procurorii anticoruptie. Udrea a sosit la DNA cu aproximativ un sfert de ora inainte de ora 10 si s-a grabit sa intre in cladire. Nu inainte de a preciza ca, in cazul in care ar fi fost chemata la audieri mai devreme, s-ar fi evitat tot „circul arestarii”.

„De foarte mult timp sunt pregatita pentru declaratii (…) sunt chemata acum. Aceste dezvaluiri… am spus ca o sa spun ce am de spus (…) acum ca am ajuns in fata procurorilor, lasati-ma sa le spun lor”, a precizat fosta sefa a PMP, cu referire la comentariile aparute in ultimele zile, dupa ce multi se asteptau ca, de la tribuna Parlamentului, inainte de a se supune la vot solicitarile DNA in privinta incuviintarii inceperii urmaririi penale, respectiv a retinerii si arestarii sale preventive, sa faca o serie de dezvaluiri.

Va amintim ca, dupa cate a reiesit in urma rezultatului votului in privinta acestor cereri, alesii Camerei s-au declarat de acord cu inceperea urmaririi penale a deputatului, fost ministru al Dezvoltarii si turismului, intr-un nou dosar in care este cercetata de DNA, dar si cu retinerea Elenei Udrea, nu, insa, si cu arestarea sa preventiva.

Nu in ultimul rand, va spunem ca in noua cauza, DNA o acuza pe fosta sefa a PMP, printre altele,  de luare de mita, dar si de trafic de influenta.

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger