AcasăOldTribunalul Dolj a decis: Fost viceprimar al Craiovei, arestat preventiv

Tribunalul Dolj a decis: Fost viceprimar al Craiovei, arestat preventiv

La o zi dupa ce a fost retinuta pentru 24 de ore, procurorii anticoruptie acuzand-o de trafic de influenta in forma continuata, Cristina Calangiu a mai primit o lovitura dura, de aceasta data din partea magistratilor doljeni, care au analizat si acceptat, joi, propunerea DNA privind arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului viceprimar craiovean.

Asadar, adusa joi dimineata, in fata magistratilor Tribunalului Dolj, dupa ce a stat noaptea trecuta in regim privativ de libertate, Calangiu a aflat in cursul dupa-amiezii ca, in urmatoarele 30 de zile,  ar urma sa stea in arest preventiv. Totul dupa ce, potrivit gds.ro, judecatorii au decis ca poate fi arestata preventiv, asa cum au cerut procurorii DNA.

Masura dispusa de catre magistratii doljeni nu este, insa, una definitiva, si poate fi contestata. Ca urmare, avocatul medicului poate ataca decizia in urma careia Cristina Calangiu a primit mandat de arestare preventiva.

Va amintim ca, miercuri, procurorii anticoruptie din cadrul Serviciului Teritorial Craiova au anuntat ca Mariana Cristina Calangiu, cea care, vreme de aproape trei ani, a ocupat functia de viceprimar al Craiovei, au fost retinuta pentru 24 de ore, intr-un dosar in care sunt cercetate si alte persoane.

Cititi si: Cristina Calangiu, fost viceprimar al Craiovei, retinuta de DNA

sursa foto: oradedolj.oradestiri.ro

609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger