AcasăOldTribunalul Constanta a decis: Ioan Becali nu va fi eliberat conditionat. Hotararea,...

Tribunalul Constanta a decis: Ioan Becali nu va fi eliberat conditionat. Hotararea, definitiva

Ioan Becali nu isi va petrece sfarsitul de an acasa, cum spera, pentru ca nu va fi eliberat inainte de termen, din Penitenciarul Poarta Alba, unde isi executa condamnarea primita in „dosarul Transferurilor” din fotbal.

Judecatorii Tribunalului Constanta au decis, joi, in privinta eliberarii conditionate a lui Ioan Becali. Iar aceasta hotarare  -una definitiva- nu este, cu siguranta, cea asteptata de fostul impresar. Mai exact, judecatorii de la aceasta instanta constanteana au admis contestatia procurorilor anticoruptie fata de decizia luata in prima instanta, pe 29 octombrie, de catre magistratii de la Judecatoria Medgidia, acestia din urma admitand cererea de eliberare conditionata a fostului impresar.

Decizia a fost luata in sedinta publica desfasurata joi, cand s-a aflat ca Tribunalul a admis cererea DNA, in defavoarea celei a fostului impresar. „Respinge ca nefondata cererea de liberare conditionata formulata de condamnatul BECALI IOAN, (…) detinut in Penitenciarul Poarta Alba, jud. Constanta, din pedeapsa de 6 ani si 4 luni inchisoare, aplicata prin sentinta penala nr. 238/2012 a Tribunalului Bucuresti Sectia I Penala, mandat de executare nr.430/2014 al aceleiasi instante”, dupa cum se arata in solutia pe scurt anuntata de Tribunalul Constanta.

 

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger