AcasăOldTrei barbati au cazut de pe o schela. Accidentul a avut loc...

Trei barbati au cazut de pe o schela. Accidentul a avut loc in sectorul 2 al Capitalei

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Interventie contra cronometru, miercuri la pranz, in Capitala. Salvatorii au fost chemati de urgenta pentru a interveni in vederea acordarii primului-ajutor unor barbati care au cazut de la inaltime.

UPDATE 3: Ceilalti doi barbati raniti in accidentul de pe santierul din zona Pipera au fost dusi la Spitalul de Urgenta Floreasca, cu leziuni multiple.

UPDATE 2: Victima pentru salvarea careia doctorii nu au mai putut face nimic este un tanar cu varsta sub 30 de ani.

UPDATE: Unul dintre barbati a pierit, in urma caderii de pe schela inaltata la circa patru metri de sol, anunta Digi 24. Din pacate, victima nu a raspuns manevrelor de resuscitare, in ciuda faptului ca medicii s-au straduit cateva zeci de minute sa il readuca la viata. Colegii sai au fost dusi la spital, avand rani destul de grave.

Ramane ca anchetatorii sa stabileasca daca exact conditiile care au dus la caderea schelei, existand indicii ca respectiva constructie metalica s-ar fi prabusit peste victime.

Avand in vedere ca incidentul s-a produs in urma cu scurt timp, momentan sunt putine informatii despre aceasta situatie nedorita. Se stie ca accidentul a avut loc in sectorul 2 al Capitalei, mai precis pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, din cate anunta televiziunile de stiri, unde cei trei se aflau pe o schela de constructii, pe care se urcasera pentru a lucra.

La locul accidentului au pornit de urgenta mai multe echipaje cu medici si specialisti in interventii de urgenta. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute momentan, dar urmeaza sa fie facuta o ancheta la fata locului.

135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger