AcasăOldTragedie pe un drum din Mehedinti: doi morti si patru raniti

Tragedie pe un drum din Mehedinti: doi morti si patru raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Ziua de miercuri a inceput cum nu se poate mai rau pentru pasagerii aflati intr-un microbuz care rula pe DN 56 A, pe raza judetului Mehedinti.

Accidentul s-a produs, in jurul orei 8.45, in momentul in care conducatorul auto al mijlocului de transport persoane ar fi incercat sa evite un biciclist, ajungand sa traga de volan, iar microbuzul sa se loveasca violent de un cap de pod. Conform B 1 Tv, in urma impactului, doi dintre oamenii aflati in autovehicul au pierit, din cauza traumatismelor severe suferite, in timp ce alti patru pasageri au fost raniti, avand nevoie de ingrijiri din partea medicilor de la ambulanta, chemati de urgenta in ajutorul victimelor.

Tragedia rutiera a vut loc pe DN56A Vanju Mare – Calafat, in zona localitatii Izimsa. Traficul rutier a fost afectat de producerea accidentului, insa la acest moment nu mai sunt probleme din acest punct de vedere. La locul impactului au ajuns si politistii de la Rutiera, care au demarat cercetarile menite sa stabileasca exact cauzele producerii coliziunii.

124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger