AcasăOldTragedia din "Colectiv" a rapit 62 de vieti. Un alt ranit a...

Tragedia din „Colectiv” a rapit 62 de vieti. Un alt ranit a pierdut lupta cu suferinta

(sursa foto: a1.ro)

La doua zile de cand o tanara in varsta de 36 de ani a pierdut lupta cu suferinta, pe un pat de spital din Germania, o alta victima a dramei din „Colectiv” a plecat intr-o lume mai buna, lasand in urma ei multa durere in sufletele membrilor familiei sale, a apropiatilor si a cunoscutilor.

(sursa foto: a1.ro)

Cea de-a 62-a victima a incendiului din clubul bucurestean avea doar 26 de ani. Fata fusese internata la Spitalul de Arsi din Capitala, si se numara printre cei doi pacienti aflati in stare critica despre care Ministerul Sanatatii anunta, luni, ca se aflau in grija medicilor din spitalele din Bucuresti.

Cum starea sa era una foarte grava, iar organismul slabit dupa zile intregi in care a reusit sa depaseasca suferinta provocata de arsurile care i-au acoperit corpul, tanara nu a mai avut putere sa lupte pentru viata ei si a cedat in fata mortii nemiloase. In zadar s-au straduit medicii de la unitatea specializata in chirurgie reconstructiva si arsuri, care au ingrijit-o pana in ultimele sale clipe de viata, sa o ajute sa supravietuiasca.

Vestea cumplita vine la scurta vreme dupa ce despre psihologul Ioana Panculescu a pierit intr-o clinica din Germania, unde a fost transferata dupa incendiul devastator din 30 octombrie, in speranta ca specialistii de acolo o vor putea ajuta sa se recupereze. Din pacate, nu a fost chip ca tanara sa fie salvata din ghearele mortii.

Alti 18 de pacienti raman internati in spitalele din Bucuresti, sub stricta supraveghere a specialistilor care ii ingrijesc inca din noaptea 30 octombrie, cand au cazut victime incendiului care a cuprins clubul „Colectiv”, in care sute de oameni se aflau la un concert al trupei Goodbye to Gravity.

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger