AcasăOldTineri suspectati de furturi din locuinte, retinuti in urma unor perchezitii

Tineri suspectati de furturi din locuinte, retinuti in urma unor perchezitii

Doi barbati in varsta de 27 si, respectiv, 21 de ani au fost retinuti pentru 24 de ore. Sunt acuzati de furt calificat.

Suspectii urmeza sa fie prezentati Instantei, luni, cu propunere de arestare preventiva. Cei doi tineri, din localitatea Brad, au fost retinuti in urma unor perchezitii facute, duminica, de catre oamenii legii hunedoreni.

Au fost luate la puricat patru locuinte ale unor suspecti de furt calificat. Reprezentantii IPJ Hunedoara mentioneaza intr-un comunicat faptul ca, din cercetarile facute in acest caz, ar fi reiesit ca, in perioada octombrie-decembrie anul trecut, suspectul in varsta de 27 de ani ar fi patruns in mai multe locuinte din localitatea hunedoreana Brad, de unde ar fi furat mai multe bunuri, bauturi alcoolice, dar si produse alimentare. Paguba produsa ar fi de circa 6.000 de lei. „De asemenea, acesta ar fi patruns prin efractie in locuinta unei femei din municipiul Brad, de unde ar fi sustras un televizor, doua boxe audio si bauturi alcoolice, in valoare totala de 2.000 de lei, dupa care ar fi incendiat locuinta, cauzand un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei”, mentioneaza aceeasi sursa.

Celalalt suspect este banuit ca, in octombrie anul trecut, ar fi intrat ilegal intr-o locuinta din aceeasi localitate, de unde ar fi plecat cu obiecte in valoare de 4.500 de lei.

foto: blajanul.ro

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger