AcasăOldTaximetristii din zona aeroporturilor, verificati: Zeci de amenzi la Otopeni si in...

Taximetristii din zona aeroporturilor, verificati: Zeci de amenzi la Otopeni si in alte patru judete!

Avion cu destinația Londra, cale-ntoarsă pe Otopeni

O noua actiune a politistilor, in zona aeroporturilor internationale, menita sa previna si sa combata activitatile ilegale de taximetrie. Au fost verificate sute de masini care functioneaza in regim de taxi in zona aeroporturilor din Bucuresti (Henri Coanda), Cluj, Timisoara, Bacau si Iasi.

Aeroportul Otopeni

Actiunea desfasurata sub coordonarea de specialitate a Directiei de Politie Transporturi din cadrul IGPR si la care au participat si politisti de la rutiera, dar si politisti locali si jandarmi, a avut loc joi. In doar doua ore au fost controlate 226 de autoturisme, fiind aplicate 69 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 15.730 de lei, precizeaza Inspectoratul General al Politiei Romane.

Dintre aceste sanctiuni, 58 au fost pentru abateri privind privind circulatia pe drumurile publice, iar cinci pentru incalcarea prevederilor Legii 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere. De asemenea, in cadrul controalelor au fost retrase nu mai putin de 13 certificate de inmatriculare.

Politistii mentioneaza ca actiunile vor continua si in perioada urmatoare, in vederea prevenirii si combaterii activitatilor ilegale de taximetrie.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger