AcasăOldTanarul politist mort in misiune, intr-un accident de motocicleta, inmormantat astazi

Tanarul politist mort in misiune, intr-un accident de motocicleta, inmormantat astazi

La momentul mortii tanarului politist, colegii sau au transmis un mesaj de condoleante

La exact doua luni de cand un alt om al legii, respectat de colegi si temut de soferii certati cu legea, a fost condus pe ultimul sau drum, un alt politist va fi inmormantat in acelasi cimitir.

Bogdan Cosmin Gigina, tanarul subinspector de politie, grad la care a fost inaintat post-mortem, isi va gasi odihna de veci in Cimitirul Militar Ghencea III, la cateva zile dupa ce a suferit un cumplit accident de circulatie.

Politistul a pierit marti seara, dupa ce a suferit traumatisme severe, in urma caderii, cu tot cu motorul pe care se afla, intr-o groapa de pe calea Stirbei Voda, sapata pentru lucrari la sistemul de alimentare cu gaze, va fi condus pe ultimul drum de familie, apropiati, cunsocuti si colegi. Bogdan se afla in plina misiune in trafic si facea parte din coloana oficiala a vicepremierului Oprea, aspect confirmat, deunazi, de catre reprezentantii Politiei Capitalei.

Tanarul om al legii va odihni, asadar, intru vecie in acelasi cimitir in care a fost inhumat, in august acest an, si colegul sau de la rutiera, agentul Gheorghe Ionescu, cunoscut de colegi drept „Dulaul” si care a pierit, la randul sau, dupa ce a fost accidentat (de o masina condusa de un sofer turc) ce isi facea datoria.

Bogdan avea 28 de ani, lucra de opt ani in Ministerul de Interne si se casatorise cu iubita lui in urma cu doar un an de zile.

sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger