AcasăOldTanar de 22 de ani, retinut pentru ca ar fi prejudiciat statul...

Tanar de 22 de ani, retinut pentru ca ar fi prejudiciat statul cu peste 12 milioane de lei!

UE inaspreste masurile impotriva evaziunii

La doar 22 de ani, un tanar din Petrosani a ajuns sa aiba probleme cu legea, fiind suspectat de o ilegalitate de natura fiscala cu o paguba considerabila adusa bugetului.

Mai precis, de evaziune fiscala, fapte prin care ar fi pagubit statul cu peste 12 milioane de lei,  din cate anunta politistii hunedoreni, respectiv aproape trei milioane de euro. De altfel, in cursul zilei de marti, barbatul – administrator al unei firme din Deva, avand obiect de activitate in constructii, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Masura a fost luata dupa ce oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Politie Hunedoara s-au prezentat la usa casei sale, avand mandat sa ii perchezitioneze locuinta, la finele verificarilor fiind ridicate diverse acte si inscrisuri considerate a fi relevante in ancheta. „Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2012 – 2014, cel in cauza ar fi achizitionat bunuri din spatiul intracomunitar si nu ar fi inregistrat operatiunile comerciale in evidentele financiar-contabile ale firmei administrate”, se arata in comunicatul IPJ Hunedoara, in care se mentioneaza si suma exacta a prejudiciului estimat a fi fost adus bugetului de stat: 12.150.000 de lei.

sursa foto: glsa.ro

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger