AcasăOldTanar dat in urmarire internationala, prins pe aeroportul din Cluj!

Tanar dat in urmarire internationala, prins pe aeroportul din Cluj!

Printre oamenii aflati, in cursul zilei precedente, pe aeroportul din Cluj s-a aflat si o persoana certata cu legea. Cautat de autoritatile iberice, pentru o fapta grava, un barbat in varsta de 32 de ani a fost prins si retinut chiar in perimetrul destinat calatoriilor cu avionul.

Este vorba despre un tanar din Mures, acuzat de catre autoritatile judiciare din Spania de viol, si cautat la nivel international. Cum era de negasit, oamenii legii spanioli au emis pe numele sau un mandat european de arestare, iar miercuri suspectul a fost prins. Capturarea sa a fost posibila, mentioneaza IPJ Cluj, gratie unei actiuni in care politistii romani au cooperat cu cei iberici.

Odata identificat, barbatul a fost retinut de catre reprezentantii departamentului Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Cluj si dus la sectie. Retinut intr-o prima faza pentru 24 de ore, suspectul urmaza sa fie prezentat Instantei, pentru ca magistratii sa confirme mandatul european de arestare emis pe numele sau.

sursa foto: proalba.ro

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger