AcasăAgriculturăSute de fermieri protesteaza la aceasta ora in Capitala, in Parcul Izvor

Sute de fermieri protesteaza la aceasta ora in Capitala, in Parcul Izvor

Nemultumiti de faptul ca nu le sunt platite la timp subventiile si ca nu se pot descurca fara ele, fermierii au venit din mai multe zone ale tarii in Bucuresti, pentru a-si striga nemultumirile.

Unii dintre ei avand la ei sticle cu lapte, al caror continut l-au varsat de strada, in semn de protest, dar si talangi si fluiere, oamenii s-au oprit, la aceasta ora, in zona Parlamentului, mai precis in Parcul Izvor, din centrul Capitalei, fiind flancati de jandarmi.

Sutele de fermieri care participa la aceasta manifestare urmeaza sa ajunga in Piata Victoriei, mai precis in zona in care se afla amplasat sediul Guvernului.

Manifestarile ar urma sa se desfasoare dupa urmatorul program – incepand cu ora 11 si pana catre 13.45, fermierii se vor afla in zona Parcului Izvor, pentru ca apoi sa plece spre Piata Victoriei. Marsul le este autorizat pana la ora 14.45 si ar urma sa se desfasoare pe urmatorul traseu – 13.45 – 14.45, pe traseul: Parc Izvor – Pod Hasdeu – str. Parvan – str. Berzei – str. Buzesti – Piata Victoriei. In acest din urma punct, pana catre ora 18, fermierii au autorizatie sa organizeze un minting, in perimetrul aflat intre Soseaua Kiseleff – Bulevardul Aviatorilor – Parcul Kiseleff – Calea Victoriei si Bulevardul Iancu de Hunedoara.

De altfel, dupa cum s-a anuntat, protestul fermierilor ajunsi in Capitala va aduce restrictii de circulatie in Bucuresti. Iata ce anunta Brigada Rutiera: „In intervalul orar 13.00- 18.00, pentru mitingul de protest din Piata Victoriei, traficul in zona urmeaza sa fie restrictionat astfel:

• Incepand cu ora 13:00 se va restrictiona traficul rutier pe sos. Kiseleff intre str. Arh. Ion Mincu si Piata Victoriei;

• Circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens in fata cladirii Guvernului intre bd. Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv bd. Lascar Catargiu;

• Sensul de circulatie din Piata Victoriei, relatia str. Buzesti – bd. Nicolae Titulescu catre Calea Victoriei, respectiv catre bd. Lascar Catargiu, restrictia se va mentine pana la finalizarea activitatii;

• Pe str. Paris traficul va fi redirectionat doar catre bd. Aviatorilor;

• Pe breteaua bd. Iancu de Hunedoara traficul va fi redirectionat doar bd. Aviatorilor”.

Stire in curs de actualizare!

sursa foto: agroromania.manager.ro

261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger