AcasăOldSuspiciune de Ebola in Romania: Familia barbatului din Ploiesti, izolata la domiciliu

Suspiciune de Ebola in Romania: Familia barbatului din Ploiesti, izolata la domiciliu

Dupa ce barbatul suspect de Ebola a fost transportat, in conditii speciale de siguranta, de la Spitalul din Ploiesti la Institutul „Matei Bals” din Capitala, in ziua in care s-a prezentat la medic acuzand o stare de rau, autoritatile au decis ca familia acestuia sa fie izolata la domiciliu.

Pana cand medicii vor primi rezultatele testelor la care a fost supus ploiesteanul in varsta de 51 de ani, suspectat ca ar fi contractat virusul febrei hemoragice de tip Ebola, pentru a se stabili de ce anume sufera barbatul, familia acestuia – sotia si baiatul in avrsta de 15 ani – au fost plasati in regim de izolare la domicili, in locuinta familiei. „Intreaga familie este izolată la domiciliu şi sunt supravegheaţi din punct de vedere medical”, a precizat Daniel Nicolae, directorul serviciului de Ambulanta Prahova, citat de observatorulph.ro.

Totodata, Nicolae a precizat ca pacientul prezenta doar febra si scaune diareice, in conditiile in care simptomele bolii includ febra de peste 39 de grade, precum si scaune hemoragice si hemoragii gingivale.

89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger