AcasăOldSuspecti de evaziune, in vizorul oamenilor legii. Perchezitii in doua judete din...

Suspecti de evaziune, in vizorul oamenilor legii. Perchezitii in doua judete din vestul tarii

Nu mai putin de sase perchezitii sunt facute, joi, de catre politistii specializati in cercetarea criminalitatii economice din Timis, sprijiniti de luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, atat in judetul amintit, cat si in cel invecinat, Caras-Severin.

Actiunea vine in continuarea unor cercetari ce vizeaza suspecti de evaziune fiscala si spalare de bani, intr-o cauza in care prejudiciul estimat de politisti se ridica la circa 370.000 de lei.

Verificarile incepute dimineata au loc la locuintele a trei persoane asupra carora planeaza suspiciuni in privinta unor astfel de ilegalitati de natura economica, dar si la sediile sociale ale firmelor pe care acestea le administreaza, din cate anunta IGPR.

In privinta actiunii de joi, politistii precizeaza si faptul ca „in cursul anului 2011, banuitii, in calitate de reprezentanti legali (asociati, administratori, imputerniciti) a doua societati comerciale, ar fi inregistrat in contabilitatea firmelor mai multe facturi fiscale emise in baza unor operatiuni comerciale fictive, reprezentand achizitii de bunuri si prestari de servicii in domeniul constructiilor„.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger