AcasăOldStela Popescu, Florin Piersic si Cargo, la Cotroceni. Au fost decorati

Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo, la Cotroceni. Au fost decorati

Cei doi cunoscuti actori, dar si componentii trupei Cargo au fost invitati, in aceasta dupa-amiaza, la Cotroceni.


UPDATE: Cei doi actori, precum si membrii formatiei „Cargo” au primit din partea presedintelui insemnele simbolice. „Suntem aici pentru a va recunoaste si onora talentul si cariera artistica, prin acordarea Ordinului National „Steaua Romaniei” si, respectiv, a Ordinului „Meritul Cultural”. Va felicit si va multumesc pentru contributia dumneavoastra la prestigiul actului artistic si de cultura din Romania”, le-a transmis Klaus Iohannis actorilor Stela Popescu si Florin Piersic, precum si reprezentantilor trupei rock prezenti la Cotroceni, la ceremonialul din Sala Unirii.

Pe langa inaltii demnitari si reprezentanti ai structurilor importante ale statului care vor participa, in aceasta dimineata, de la ora 11, la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, pragul Palatului Cotroceni va fi trecut si de oameni de cultura. Artistii vor fi prezenti la sediul Presedintiei pentru a le fi inmanate, in cadrul unei ceremonii care urmeaza sa incepa la ora 17, in Sala Unirii de la Cotroceni, distinctiile conferite de catre seful statului, prin decret, in decursul ultimelor luni.

In timp ce Stelei Popescu, indragitei actrite de la Teatrul de Revista, i-a fost conferit un astfel de titlu, prin decret, in decembrie anul trecut, cand a implinit venerabila varsta de 80 de ani, in cazul maestrului Piersic, seful statului a semnat decretul de decorare in ianuarie 2016, tot cu prilejul unei frumoase aniversari, mai exact la data la care actorul a fost sarbatorit pentru implinirea a 80 de ani de viata. Trebuie spus ca Stela Popescu va primi, in semn de apreciere pentru interpretarile sale artistice, Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Cavaler, in timp ce Florin Piersic va fi onorat cu „Steaua Romaniei” in grad de Ofiter.

Si reprezentantii formatiei Cargo, cunoscuta trupa romaneasca de rock, se vor afla in aceasta dupa-amiaza in fata sefului statului, pentru a primi o distinctie acordata, prin decret, in prima zi a lunii decembrie anul trecut, cu prilejul implinirii a 30 de ani de existenta a formatiei. Muzicienii vor primi Ordinul „Pentru Meritul Cultural”, in rang de Cavaler.

author avatar
Cristina Stefan
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger