Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Sotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela, retinuta pentru 24 de ore

Sotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela, retinuta pentru 24 de ore

Autor:

Lovitura pentru familia unui senator clujean. Mihaiela Cordos, partenera de viata a parlamentarului social-democrat Alexandru Cordos, a fost retinuta pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie din cadrul serviciului teritorial Cluj.

 

cordos Sotia senatorului Alexandru Cordos, Mihaiela, retinuta pentru 24 de oreDNA anunta vineri ca masura a fost luata in cazul Mihaielei Cordos joi seara, in jurul orei 21. Sotia senatorului Alexandru Cordos urmeaza sa fie prezentata, vineri, Instantei Supreme, procurorii DNA propunand in cazul sau arestarea preventiva pentru 30 de zile.

Femeia – care are calitatea de referent in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj- fiind acuzata de trafic de influenta, in forma continuata, mai exact ca ar fi savarsit 26 de astfel de fapte.

Procurorii clujeni mentioneaza, totodata, ca in dosarul in care este cercetata Mihaiela Cordos au fost puse sub urmarire penala si alte persoane, printre ele si senatorul Cordos si fiica acestora, Andreea Alexandra, ambii fiind acuzati, mentioneaza DNA intr-un comunicat, de complicitate la trafic de influenta, in forma continuata.

DNA noteaza faptul ca” in intervalul noiembrie 2014 – prezent, suspecta Cordos Mihaiela Lucia a pretins de la mai multe persoane foloase materiale necuvenite cuprinse între 1.000 – 10.000 lei, pentru ca, prin influenta pe care ea si sotul sau, Cordos Alexandru, o aveau asupra persoanelor cu functii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj, Inspectoratului scolar Judetean Cluj si a altor institutii publice, sa obtina cumparatorilor de influenta posturi/locuri de munca cum ar fi cele de: profesor suplinitor, infirmier, asistent medical, juristconsult etc”.

Precizam, de asemenea, ca decizia procurorilor vine dupa ce, in cursul zilei de joi, s-au facut perchezitii la unitatea medicala amintita, dar si audieri in acest dosar.

sursa foto: ziarul21.roComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!