AcasăOldSorin Oprescu ramane in arest preventiv, a decis CAB

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv, a decis CAB

Decizia magistratilor Curtii de Apel Bucuresti (CAB), anuntata la o zi de cand a avut loc sedinta de judecata, odata ce instanta a amanat pronuntarea hotararii pentru marti, nu a adus vestea pe care o astepta, cu siguranta, Sorin Oprescu.

Mai clar fie spus, judecatorii CAB au respins contestatia formulata de catre aparatorii legali ai politicianului, astfel ca primarul suspendat din functie al Capitalei va ramane in Arestul Central al Politiei Capitalei, pana la expirarea noului mandat de 3o de zile de arest preventiv. Decizia Curtii de Apel este una definitiva.

Avocatii acestuia din urma contestasera hotararea privind prelungirea, cu inca 30 de zile, a mandatului de arestare preventiva emis in septembrie pe numele lui Sorin Oprescu, odata ce procurorii anticoruptie, care il acuza de luare de mita, au propus instantei o astfel de masura privativa de libertate in cazul edilului.

Mai mult, echipa de avocati care il apara pe Oprescu ceruse ca politicianul in varsta de 63 de ani sa fie cercetat sub un regim mai bland, respectiv inlocuirea masurii arestului preventiv cu cel la domiciliu sau cu cea a controlului judiciar. Insa si aceasta solicitare s-a lovit de refuzul instantei.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger