AcasăOldUPDATE: Sorin Oprescu afla MARTI daca va fi eliberat din arest

UPDATE: Sorin Oprescu afla MARTI daca va fi eliberat din arest

UPDATE: Desi instanta a incheiat, in aceasta dupa-amiaza, judecarea solicitarii in cazul Oprescu, in urma cu putin timp s-a aflat ca magistratii au dispus amanarea pronuntarii deciziei pentru ziua urmatoare. Astfel ca politicianul va afla abia marti daca i se admite sau nu contestatia fata de masura prelungirii mandatului de arestare preventiva.

Edilul suspendat din functie al Capitalei va afla astazi daca poate parasi sau nu Arestul Central al Politiei Capitalei. Singurii in masura sa decida in aceasta privinta sunt judecatorii Curtii de Apel Bucuresti.

Asadar, aceasta prima zi a saptamanii aduce noi emotii pentru edilul suspendat din functie al Bucurestilor, care se afla deja in sala de judecata si spera, cu siguranta, ca magistratii Curtii de Apel ii vor da castig de cauza si ca va scapa de arestul preventiv.

In conditiile in care zilele trecute judecatorii de la Tribunalul Bucuresti (TB) au admis solicitarea procurorilor DNA, care il acuza pe Sorin Oprescu de luare de mita, in privinta prelungirii, cu alte 30 de zile, a mandatului de arestare preventiva emis la inceputul lunii trecute, pe numele politicianului in varsta de 64 de ani, avocatii acestuia au facut contestatie.

Iar apelul lor fata de masura TB se judeca luni, la scurta vreme dupa ce aparatorii legali ai lui Oprescu anuntau ca urmeaza sa ceara instantei ca primarul sa poata fi lasat din nou sa fie vazut de medici, ca urmare a recomandarilor primite de la specialisti, dupa un prim set de teste la care a fost supus, recent, politicianul, la Spitalul Universitar.

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger