AcasăOldSiutghiol: Trei barbati au cazut in apa aceluiasi lac in care s-a...

Siutghiol: Trei barbati au cazut in apa aceluiasi lac in care s-a prabusit elicopterul SMURD!

O noua operatiune de salvare contra cronometru, pe lacul constantean Siutghiol, la aproape trei saptamani de la tragedia aviatica in care a fost implicat elicopterul SMURD. Trei barbati au cazut in apa rece, dupa ce gheata care imbraca luciul apei s-a spart sub greutatea lor.

Echipele de interventie au fost solicitate sa vina, de urgenta, miercuri dupa-amiza, in ajutorul a trei persoane cazute in apa, potrivit reporterntv.ro.

Cei trei oameni, despre care se crede ca ar fi pescari, s-ar fi indepartat de mal, fara sa se gandeasca vreo clipa ca risca sa ajunga intr-o situatie atat de periculoasa. Din pacate, au avut ghinion, iar gheata a cedat sub ei, barbatii ajungand in apa deosebit de rece.

La locul incidentului au ajuns atat medicii de la ambulanta, cat si pompierii. La aceasta ora, se incearca sa se ajunga cat mai rapid la cei trei barbati pentru a-si scoate din lac, avand in vedere ca este ger, iar apa foarte rece.

Va amintim ca, la mijlocul lunii decembrie a anului trecut, patru oameni aflati la bordul unui elicopter SMURD – pilotul, copilotul, un medic si o asistenta medicala- au pierit, dupa ce aparatul de zbor s-a prabusit in lacul Siutghiol.

sursa foto: infobraila.ro

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger