AcasăOldSi primarul din Sinaia a ajuns azi la DNA

Si primarul din Sinaia a ajuns azi la DNA

Doi primari au ajuns, miercuri, la DNA. Unul dintre ei in Capitala, fiind vorba despre fostul premier Boc, actualmente edil al Clujului, dar si despre politicianul care conduce destinele cuoscutei statiuni de pe Valea Prahovei.

UPDATE:  La iesirea de la audieri, primarul din Sinaia a reiterat ca a fost audiat in calitate de martor, intr-un dosar, insa a ales sa nu dea prea multe detalii in privinta cauzei respective. „Am raspuns intrebarilor. (…) Nu are legatura cu angajatii din primarie”, s-a rezumat sa spuna edilul prahovean, inainte de a pleca de la Directia Nationala Anticoruptie.

–––

Vlad Oprea, primarul orasului Sinaia, a venit la DNA, la sediul Serviciului Teritorial Ploiesti, odata ce a fost chemat de procurori, in calitate de martor.

Edilul a sustinut ca nu poate da mai mute detalii cu privire la cauza in care anchetatorii au considerat ca se impune audierea sa, motivand ca nu a fost informat despre acest aspect. „Nu stiu, nu stiu, nu mi s-a comunicat”, a precizat edilul, Oprea promitand, insa, ca va face precizari la iesirea de la discutiile cu anchetatorii anticoruptie.

Va amintim ca la mijlocul lunii ianuarie, procurorii anticoruptie s-au oprit la sediul Primariei Sinaia, pentru anumite verificari. Nu in ultimul rand, mentionam ca liberalul Oprea se afla in furntea orasului prahovean inca de acum 12 ani, fiind la al treilea mandat de primar in Sinaia.

sursa foto: observatorulph.ro

198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger