AcasăOldSi Ilie Sarbu a ajuns, luni, la DNA. Fostul ministru, audiat ca...

Si Ilie Sarbu a ajuns, luni, la DNA. Fostul ministru, audiat ca martor

La circa o ora dupa ce Adriean Videanu a pasit in incinta cladirii ce adapostaste sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, un alt fost membru al Guvernului a ajuns la discutii cu procurorii anticoruptie.

UPDATE: Sarbu a parasit sediul DNA in jurul orei 14.08, fara sa faca prea multe declaratii.

–-

Este vorba despre Ilie Sarbu, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Boc, si care a fost citat, la randul sau, pentru a se prezenta, luni, la audieri intr-un dosar in care procurorii fac cercetari. Asemeni lui Videanu, si fostul lider al senatorilor social-democrati va discuta cu reprezentantii DNA in calitate de martor.

Cauza aflata in anchetarea DNA il vizeaza pe afaceristul Niculae, patronul InterAgro. De altel, Sarbu a declarat ca va face precizari in privinta prezentei sale la audieri abia dupa ce va iesi de la discutiile cu procurorii. „Nu s-a dat niciodata. (…) Nu nu s-au facut”, a raspuns Sarbu in clipa in care a fost intrebat daca s-au facut presiuni asupra sa in privinta adoptarii unei Hotarari de Guvern in legatura cu o eventuala acordare de subventii pentru ingrasaminte.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger