AcasăOldSeres s-a predat: Nu comentez decizia Justitiei. Frica este o stare normala

Seres s-a predat: Nu comentez decizia Justitiei. Frica este o stare normala

Dupa ce a fost condamnat, definitiv, la patru ani si opt luni de inchisoare in Dosarul privatizarilor strategice, si cum nu mai exista cale de atac in cazul deciziei magistratilor Instantei Supreme, Codrut Seres s-a predat, marti la amiaza, la politie, la cateva ore dupa ce a fost anuntata sentinta in cazul sau.

Fostul ministru al Economiei, in guvernul Tariceanu, le-a spus jurnalistilor ca respecta si nu comenteaza decizia Instantei, mai exact cea a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in urma careia va executa o pedeapsa cu inchisoarea. „Respect deciziile justitiei si pentru toti care se uita la noi le doresc sa aiba parte de justitia independenta din Romania. (…) Nu vreau sa comentez si nu comentez decizia justitiei”, a declarat Seres, inainte de a se urca in masina care avea sa il duca la sediul IPJ Ilfov.

Intrebat daca ii este teama de inchisoare, fostul ministru conservator al Economiei a dat de inteles ca „militaria” din anii de scoala i-ar putea fi de folos: „Frica este o stare normala. Pe de alta parte, am in spate ani de liceu militar, ani de scoala militara, ca atare…”.

Tot marti s-a aflat ca fostul ministru al Comunicatiilor, Zsolt Nagy, a primit o condamnare de patru ani de inchisoare cu executare, in acelasi dosar.

author avatar
Cristina Stefan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger