AcasăOldSeful CJ Iasi, C. Adomnitei, cercetat sub control judiciar

Seful CJ Iasi, C. Adomnitei, cercetat sub control judiciar

Fostul ministru Cristian Adomnitei, actualmente presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Iasi, va fi cercetat in continuare in dosarul in care este acuzat de favorizarea faptuitorului si fals intelectual, insa sub control judiciar, si nu in arest preventiv, cum propusesera instantei procurorii DNA.

La o zi dupa ce procurorii anticoruptie ieseni emisesera, dupa ce fusese audiat ore bune la sediul DNA Iasi, o ordonanta de retinere pentru 24 de ore emisa pe numele sau, Adomnitei a fost prezentat, vineri, Tribunalului Iasi.

Tarziu seara trecuta s-a aflat si decizia magistratilor ieseni, in urma careia liberalul care conduce CJ Iasi va fi plasat sub control judiciar, masura dispusa de instanta amintita si in cazul celor doua angajate ale Consiliului Judetean cercetate in aceeasi cauza penala, respecit Teodora Cristina Jinga si Carmen Irimescu, dar si pentru reprezentanta firmei ajunse in vizorul DNA in acest dosar, Letitia Popa.

Va amintim ca atat Adomnitei, cat si celelalte trei femei cercetate in acest dosar au fost retinuti, pentru 24 de ore, in cursul serii de joi.

73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger