AcasăOldRomani raniti la Londra. Cele mai recente informatii despre starea lor

Romani raniti la Londra. Cele mai recente informatii despre starea lor

Doar unul dintre compatriotii care au avut de suferit in urma incidentelor din ziua precedenta, din capitala Marii Britanii, continua sa fie in grija medicilor britanici.

Dupa ce seara trecuta oficialii MAE confirmau faptul ca doi romani au fost raniti in urma atacului de la Londra, de aceasta data reprezentantii institutiei conduse de catre Theodor Melescanu au dat detalii despre starea acestora. Concret, au anuntat ca unul dintre romani, care a fost ranit usor, a fost deja externat. In tot acest timp, insa, vestile despre cealalta victima a incidentului, o romanca, nu sunt la fel de bune. Aceasta „se afla in continuare internata in stare grava”, din cate anunta MAE in comunicatul facut public joi dimineata.

Ar mai fi de precizat faptul ca oficialii romani au informat deja familiile celor doua victime, reprezentantii Ambasadei mentinand „permanent” legatura cu rudele compatriotilor raniti la Londra.

Va amintim ca bilantul victimelor atacului de miercuri, din apropierea Parlamentului britanic, a crescut la 4 morti si a depasit 30 de raniti, dar si ca premierul May a facut referire la drama din ziua precedenta ca la un „atac terorist”.

foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger