AcasăOldRevista franceza vizata de sangerosul atac va iesi saptamana viitoare pe piata,...

Revista franceza vizata de sangerosul atac va iesi saptamana viitoare pe piata, cu un tiraj record

In ciuda dramei prin care trece echipa, dar si a faptului ca nu mai putin de cinci dintre numele cunoscute ale publicatiei au pierit in timpul atacului sangerios de miercuri, care a vizat sediul publicatiei, revista de satira „Charlie Hebdo” va iesi pe piata miercurea viitoare.

Tragedia provocata de cei trei indivizi inarmati cu pusti nu va opri parcursul revistei, cel putin acest lucru reiese din anuntul facut de catre unul dintre redactorii saptamanalului. De altfel, informatia si-a gasit confirmare si in declaratia avocatului revistei, citat de Le Monde.

Primul numar al „Charlie Hebdo” care va ajunge la chioscurile de presa pe 14 ianuarie, la exact o saptamana de la masacrul de miercuri, de la Paris, va avea doar opt pagini, insa va fi tiparit in nu mai putin de un milion de exemplare. Va fi vorba despre un tiraj sporit de circa 16 ori fata de cel de pana la momentul sangerosului atac de miercuri.

Va amintim ca redactia „Charlie Hebdo” a fost tinta unui masacru, in urma caruia 12 oameni au murit, majoritatea victimelor fiind jurnalisti, iar alte 11 persoane au fost duse la spital, patru dintre ei fiind in stare grava.

foto: economica.net

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger