AcasăOldRevin ploile, in mai multe regiuni, incepand de duminica noapte

Revin ploile, in mai multe regiuni, incepand de duminica noapte

Desi la aceasta ora in Capitala este o vreme superba, cu mult soare si temperaturi demne de o primavara veritabila, vestile de la meteorologi, pentru intervalul orar urmator -e drept ca pentru alte regiuni decat cea in care este situat Bucurestiul – nu sunt intr-o nota la fel de optimista.

Mai clar fie spus, din aceasta noapte incepand, de la ora 22 si pana marti dimineata, la ora 8, va fi valabila o informare meteo, prin intermediul careia specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza in ce regiuni se vor semnala ploi, dar si vant.

Astfel, precipitatiile, moderate din punct de vedere cantitativ, se vor semnala in vestul tarii, astfel ca locuitorii ar putea avea mare nevoie de umbrele. Pentru ca va ploua in Crisana, Banat, nordul Olteniei si vestul Transilvaniei, cu mentiunea ca in aceste patru zone se vor cumula in jur de 20-25 l/mp, din cate spun specialistii ANM, in timp ce in Muntii Banatului si in zona vestica a Meridionalilor pot aparea situatii in care ploile sa cumuleze peste 35 l/mp, insa doar izolat.

Dupa cum aminteam, meteorologii anunta ca din peisajul zilelor urmatoare nu vor lipsi nici intensificarile, cu precizarea ca vantul se va semnala in majoritatea zonelor tarii, cu viteze moderate- de pana la 50-55 km/h, cu exceptii doar la munte, in zonele inalte, unde rafalele pot atinge si 70-80 km/h si chiar mai mult decat atat.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger