AcasăOldRetinuti dupa ce au fost prinsi cu masina plina cu alcool si...

Retinuti dupa ce au fost prinsi cu masina plina cu alcool si tigari de contrabanda

Doi tineri au ajuns in vizorul oamenilor legii, dupa ce autovehiculul in care se aflau a fost oprita in trafic. La un control atent, oamenii legii au gasit peste opt mii de pachete de tigari de contrabanda, estimate la peste 100.000 de lei, precum si mai multe sticle cu alcool.

Descoperirea a fost facuta joi, de catre politistii botoseneni. Oamenii legii au tras pe dreapta o autoutilitara, fara sa stie ca in interiorul acesteia se afla, de fapt, o minitutungerie pe roti. Tigarile de contrabanda – peste 160 de mii, insumand 8.030 de pachete- fusesera incarcate in mai multe pachete invelite in folie de plastic, precizeaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Botosani. De asemenea, in autoutilitara respectiva au fost descoperite si cateva sticle cu bauturi alcoolice, care aveau aplicate timbre emise de doua state vecine- Republica Moldova si Ucraina.

Pe langa faptul ca au ramas fara marfa, fiind in intregime confiscata, tinerii – unul in varsta de 25 de ani si celalalt, cu noua ani mai mare – au fost retinuti, fiind acuzati de „colectare, detinere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia”, se arata in comunicatul IPJ Botosani. Cercetarile in acest caz continua.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger