AcasăOldRetinut pentru 24 de ore. Avea acasa peste 5.000 de litri de...

Retinut pentru 24 de ore. Avea acasa peste 5.000 de litri de bauturi alcoolice!

A ajuns in atentia politiei, cu doar cateva zile inainte de Pasti. Avand suspiciuni ca barbatul ar produce si vinde, in mod ilegal, bauturi alcoolice, oamenii legii s-au oprit la locuinta damboviteanului si au facut perchezitii.

Si nu mica le-a fost surpriza sa descopera ca omul avea o adevarata distilerie. In urma verificarilor domiciliare, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean Dambovita au facut, miercuri, o descoperire impresionanta acasa la un barbat in varsta de 63 de ani, din Moreni: mii de litri de alcool, precum si instalatii cu ajutorul carora se produc astfel de bauturi.

Paguba adusa statului prin activitatile ilegale de acre este suspectat se ridica, spun politistii, la circa 54.000 de lei. Concret, din datele prezentate in comunicatul IPJ Dambovita, rezulta faptul ca „in urma perchezitiei, politistii au indisponibilizat 5.272 de litri de bauturi alcoolice, doua instalatii pentru fabricarea alcoolului si 5.000 de lei”.

Ca urmare a celor constatate, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca, in cursul zilei de joi sa fie prezentat Instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa foto: expressdebanat.ro

344 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger