Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Eveniment » Remus Truica si Paul al Romaniei, inca 30 de zile in arest la domiciliu

Remus Truica si Paul al Romaniei, inca 30 de zile in arest la domiciliu

Autor:

Atat Printul Paul, cat si omul de afaceri Remus Truica au aflat ca instanta brasoveana a dispus prelungirea, cu inca o luna, a masurii arestului la domiciliu.

 

Truica Remus Narcis Pop 41 300x273 Remus Truica si Paul al Romaniei, inca 30 de zile in arest la domiciliuIn aceeasi situatie se afla si avocatul Robert Rosu, cercetat in acelasi dosar, “Ferma Baneasa”, in care procurorii ancheteaza retrocedarea unor proprietati.

Magistratii Curtii de Apel Brasov au judecat, luni, solicitarea procurorilor anticoruptie brasoveni privind prelungirea masurilor dispuse in cazul celor trei, dar au ramas in pronuntare, iar marti la ora 14 au anuntat decizia. Care, din cate e lesne de inteles, nu e favorabila celor trei acuzati intrati in vizorul procurorilor la finele anului trecut, insa, avand in vedere ca nu e una definitiva, poate fi contestata in termen de 48 de ore de la pronuntare.

In timp ce Truica si Rosu vor ramane in regim de arest in propria locuinta pana pe 9 martie, inclusiv, masura in cazul lui Paul al Romaniei este valabila pana pe 10.03 inclusiv.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!