AcasăOldRemus Truica, la DNA pentru a doua zi consecutiv

Remus Truica, la DNA pentru a doua zi consecutiv

Dupa ce si dimineata trecuta a ajuns la sediul central al procurorilor anticoruptie, omul de afaceri s-a prezentat la DNA si in prima parte a zilei de marti.

Aflat in arest la domiciliu, fiind cercetat in dosarul cunoscut drept „Ferma Baneasa”, in care procurorii ancheteaza retrocedari ilegale, anchetatorii avand in vizor si alte persoane, Truica a venit la Directia Nationala Anticoruptie la primele ore ale zilei, alegand, ca si ziua precedenta, sa nu faca declaratii in fara presei inainte de a discuta cu reprezentantii DNA.

Prezenta sa la institutia mentionata ar avea legatura tot perchezitiile informatice, afaceristul urmand sa fie prezent in moemntul in care procurorii verifica unele obiecte IT ridicate, in urma unei verificari domiciliare, de la fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase.

Va remaintim ca procurorii DNA il acuza pe Truica, printre altele, de constituire de grup infractional organizat, trafic de influenta, dar si dare de mita si spalare de bani.

 

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger